...PULSKE MAŽORETKINJE...

24.08.2009., ponedjeljak

5. SUSRET MAŽORETKINJA

Gotovo je gotovo :))
Još jedna sezona je iza nas! Kao i svake godine zatvorile smo je susretom mažoretkinja. Najbolji mogući završetak odlične sezone. Portarata prepuna gledatelja (unatoč koncertu u Areni), vrijeme pakleno, cure odlične, gosti perfektni. Veliko hvala Labinu, Pisarovini i Klinča Selu na dolasku u Pulu, bilo je pravo zadovoljstvo nastupati s vama. wave

Ponovo zatvaranje prepuno emocija.

Od zeleno žute uniforme oprostila se naša Klody. cry Ništa ne sluteći postavila se u špalir (koji je njoj bio namjenjen) da bi joj se uz zvukove Barbie girl ;)) izvuklo pred publiku (naravno Barbie može dovesti samo Shelly) i uz suzice uručilo poklone (cvijeće, zajedničku sliku i privijesak od bijelog zlata u obliku mažoret štapa). Već sve znaš, koliko ćeš nam faliti, i koliko te volimo. Zaista si bila dobri duh ovog tima, prekrasna osoba i nezamjenjivi dio Pulskih mažoretkinja.

Uskoro su ponovo uslijedile suze radosnice jer su kao što je već navedeno u prethodnom postu Sanja i Ines predale svoje činove novim predvodnicama Ani Vrščaj i Eleni Pincin.

I nakon sat vremena plesa, došlo je vrijeme već tradicionalna priznanja najboljima.
Ovogodišnje dobitnice su:
najveća nada u kadetskoj konkurenciji - Dora Ereš
najveća nada u juniorskoj konkurenciji - Anamaria Šipušić
najveći napredak u kadetskoj konkurenciji - Mia Pustijanac
najuspješniji rad u kadetskoj konkurenciji - Ines Križić
najveći napredak u juniorskoj konkurenciji - Karla Kočar
najuspješniji radu juniorskoj konkurenciji - Sanja Verić
najveći napredak u seniorskoj konkurenciji - Valentina Ujčić
najuspješniji rad u seniorskoj konkurenciji - Vivien Mitrović smijeh

S obzirom da slika vrijedi 1000 riječi, slijedi slide s puuunooo slikica i malo riječi :))



Bila je ovo svakako najuspješnija godina u povijesti tima: odlični rezultati na regionalnom i državnom prvenstvu, najviše nastupa do sada, broj članica konstantno raste, jednako kao i kvaliteta tima.

Svega toga ne bi bilo bez pomoći nama dragih ljudi i institucija. Zato koristim priliku da se zahvalim onima koji su uz nas "u dobru i u zlu".

Prije svega veliko hvala Gradu Puli i SAKUD-u, te Gabrijeli Peruško Pujas, na pomoći i podršci tijekom cijele sezone. Hvala Pula film festivalu i ravnateljic Zdenki Višković Vukić, zatim Zajednici Talijana Pula i gospođi Loreti, Puhačkom orkestru Grada Pule na odličnoj suradnji, Domu oružanih snaga RH na velikoj pomoći pri organizaciji Susreta, Brionima d.d. i najboljem vozaču Franku, Tomislavu na odličnim fotografijama.

Veliko veliko hvala svim roditeljima, a posebno mami i tati Piralić, mami Radović, mami Kočar,mami Rac, tati Moćan i naravno mami Raguž. Također hvala i našem bek ofisu Marini, Peniški, Marijani, Draženu, Borisu, Luki i Marku što odnose, donose, trče, dogovaraju, dovode, odvode, printaju, organiziraju kad mi to ne možemo. naughty

Svi ste vi činite veeeliiikiii dio našeg malog tima.

Posebno hvala našim predvodnicama Marijani Tunuković (malena znaj: ne tražimo bolju, s tobom nam je najbolje, hmmm ili kako već ide pjesmica), Anji Ivko što je uskakala kad god je trebala, i što je zaradila dosje zbog tima :)), Sanji Verić i Ines Križić što su vodile svoje sastave kao nitko do sad. Cure divne ste. kiss

I za kraj OGROMNO HVALA svim našim savršenstvima, svaka od vas je dio bez kojeg Pulske mažoretkinja ne bi bile ono što jesu. Hvala vam mišice na svemu što ste učinile za tim u ovoj sezoni. Što ste uvijek davale najbolje od sebe, što ste uz tim kako u dobrim tako i u teškim trenucima. Hvala vam na svim suzama radosnicama i na smijehu kojeg ste nam pripredile. Vi ste naš ponos. cerek

To je to za ovu sezonu, a do iduće ŠIIIFIIIILIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- 23:22 - Komentari (19) - Isprintaj - #

23.08.2009., nedjelja

PREDVODNICE!!!!!!!!

Prošao je 5. susret mažoretkinja....i bilo je diiiivnoooo. VELIKO HVALA SVIMA!!!

U iščekivanju slikica sa susreta i podrobnijeg izvještaja, evo velike novosti.

Jučer su izabrane nove predvodnice kadetkih i juniorskih sastava. Naime, naša Inesica i Sanjica prelaze u juniorke tj. seniorke tako da je došao trenutak da predaju činove. Cure, nemate pojma koliko ste zadužile ovaj tim, i koliko smo vam zahvalne na svemu što ste u njega uložile, i naravno čeka vas obje još puno puno divnih trenutaka u Pulskim mažoretkinjama.

Zato evo par slikica za prisjećanje na vaše predvodničke dane.



A tko su nove predvodnice???? smijeh
Za kadetsku predvodnicu se vodila oštra borba, ali čin je dobila osoba koja je u ovom trenutku najspremnija za preuzimanje takve funkcije, to je naša mala Shelly ili punim imenom i prezimenom Elena Pincin.
Kod juniorki nije bilo pretjeranog iznenađenja. Nova predvodnica, malo savršenstvo, koje sa 100% potporom cura preuzima tim je Ana Vrščaj.
Želimo vam da nastavite putem svojih prethodnica i da pod vašim vodstvom vaš sastav postigne najbolje rezultate do sada. Sretno cure i naravno čestitke u ime cijelog tima.

Naravno evo i slikica za upoznavanje novih predvodnica.


- 01:47 - Komentari (12) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< kolovoz, 2009 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Studeni 2011 (1)
Listopad 2011 (3)
Rujan 2011 (3)
Kolovoz 2011 (2)
Listopad 2010 (4)
Rujan 2010 (1)
Lipanj 2010 (1)
Svibanj 2010 (4)
Ožujak 2010 (2)
Prosinac 2009 (1)
Studeni 2009 (1)
Listopad 2009 (1)
Rujan 2009 (2)
Kolovoz 2009 (2)
Srpanj 2009 (1)
Lipanj 2009 (4)
Svibanj 2009 (4)
Travanj 2009 (4)
Ožujak 2009 (3)
Veljača 2009 (2)
Siječanj 2009 (3)
Prosinac 2008 (5)
Studeni 2008 (3)
Listopad 2008 (3)
Rujan 2008 (3)
Kolovoz 2008 (1)
Srpanj 2008 (3)
Lipanj 2008 (8)
Svibanj 2008 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Pulske mazoretkinje

linkovi